Nieuwe account aanmaken

 

Voor vertellers

Deze site wil de vertellers in Vlaanderen in kaart brengen en hen de gelegenheid geven zich voor te stellen aan het publiek. Elke verteller beheert zijn/haar eigen pagina en gegevens. 

U kan zich registreren als verteller en een ‘account’ aanvragen. Deze account wordt geactiveerd door de beheerder van de site en vanaf dan kan u uw gegevens zelf op de site zetten en beheren. Hiervoor moet u terug inloggen met uw accountgegevens en de verschillende velden invullen. Er zijn velden zoals: contactgegevens, doelgroepen, ervaring ....  Niet alle velden zijn verplicht en niet alle gegevens worden gepubliceerd.

Het veld ‘adres’ wordt niet publiek gemaakt, als u dat niet wilt, maar bepaalt wel de plaats die u als verteller krijgt op de Google kaart. Als u uw adres niet kenbaar wil maken via de kaart kan u een algemeen (vaag) adres opgeven. Vanaf dan zijn uw gegevens publiek en verschijnt u als verteller op de kaart.

Voor vertelorganisaties

Vertelorganisaties in Vlaanderen worden ook in kaart gebracht. Het gaat hier om organisaties die op regelmatige basis met vertelkunst bezig zijn zoals verteller-associaties, organisatoren van festivals, vertelcafé’s, verhalenbanken, vertelscholen, vertelclubs, workshop organisatoren ...  Dit geldt niet voor  culturele centra of bibiliotheken die occasioneel een vertelevenement programmeren, deze kunnen in de agenda terecht.

U kan zich registreren als vertelorganisatie en een ‘account’ aanvragen. Deze account wordt geactiveerd door de beheerder van de site en vanaf dan kan u uw gegevens zelf op de site zetten en beheren. Hiervoor moet u terug inloggen met uw accountgegevens en de verschillende velden invullen. Vanaf dan zijn uw gegevens publiek en verschijnt uw organisatie op de kaart.

Voor organisatoren van een vertelevenement

Organiseert u slechts occasioneel een vertelevenement dan kan u opteren voor een ‘eenvoudige registratie’ die u toegang geeft tot de agenda. Ook hier moet u een account aanmaken die door de beheerder geactiveerd wordt. U kan dan de nodige gegevens en data invoeren en uw activiteit verschijnt op de agenda.