Lieve Joos

Contactgegevens

Gemeenteplein14 bus 2
Ranst Broechem 2520
Telefoon: 32495648143
Mobile: 32495648143

Pulcinella is een swingend vertelcollectief met Lieve Joos als vertelster. Voor extra sfeer en waar woorden in klanken smelten wordt er beroep gedaan op muzikanten. Vertellen loopt als een rode draad door haar leven. Eerst als kleuterjuf en nadien jaren in het sprookjeshuis van Deurne. Als educator werkt ze samen met gidsen waar ze de natuurwetenschap met vehalen smelt. Spring mee op haar magisch tapijt en laat jullie onderdompelen in wereldverhalen, abrikoosfluwelen sprookjes, spinzwarte toverkolverhalen, lentegroene prinsessenaffaires, kabouterlol en drakenkol......We reizen door dikke boeken naar de woestijn en de diepste wouden. Meestal is ze kind met de kinderen." Vertellen is een stuk van mezelf dat ik via interactie tot leven breng."

 

Agenda

Geen opkomende activiteiten.

Doelgroepen

In de klas( van 3 tot 12 jaar),tijdens kleine en grote evenementen, in bibliotheken, musea, eender waar dompelen we groot en klein onder in de wereld van de verhalen.

Vooral kleuterscholen, lagere school en families.

Ervaring

Kleuterjuf, 25 jaar sprookjeshuis Deurne, educator groendomeinen en verhalen over oude vergeten groenten(Vrieselhof, Pulhof), vertellen met muzikanten, poppenspel, workshops vertellen, muziekworkshops...verteld op evenementen, scholen, bibs en festivals.

Trefwoorden

Liefde
,
Vertellen
,
reizen in boeken
,
hart en hoofd