Rien Van Meensel

Contactgegevens

R. Valvekensstraat 74
Kessel-Lo 3010
Mobile: 0478/247053

Kom binnen in een wereld van kwaaie koningen en dwaze koninginnen, domme prinsen en slimme prinsessen, vriendelijke en boze monsters, sprekende dieren en wijze bomen. Luister ook naar verhalen uit het leven van gewone mensen. Hoor hoe een buurt tot leven komt en Verhalen ontroeren, ontwapenen, doen lachen, choqueren, zijn wreed of … pikant. Verhalen zijn leeftijdloos!

Rien Van Meensel houdt zowel van wonderverhalen als van de schoonheid van de dagdagelijkse geschiedenis. Ze brengt verhalen vanuit de kracht van verbeelding.

Agenda

Geen opkomende activiteiten.

Doelgroepen

Ik vertel zowel voor kinderen als voor volwassenen en senioren. Van serieux tot en met een tikkeltje humor. Ik hou ervan om kinderen te doen wiebelen en waggelen en om volwassenen een diepe zucht te doen slaken en stil te worden.   

Ervaring

Ik werk met volwassenen, senioren, mensen uit de armoedesector, nieuwkomers en anderstaligen en breng kinderen en ouderen bij elkaar. Zowel de grote als de kleine verhalenzijn belangrijk! Daarnaast vertel ik op grote en kleine podia, zowel festivals als familiebijeenkomsten.

Trefwoorden

Wonderverhalen
,
Volwassenen
,
levensverhalen
,
orale geschiedenis
,
Vertellen
,
intergenerationeel
,
taaltaal